GrachtenAtelier
Art LarenGrachtenGalerieArt LarenGrachtenGalerie

Over Ons

“GrachtenGalerie” is onderdeel van het succesvolle bedrijf “GrachtenAtelier”. De drijvende krachten achter deze concepten zijn Caroline en Jacqueline, niet alleen tweelingen (verbondenheid) maar ook twee actievelingen (ondernemerschap). Hun uiteenlopende passies op culinair en creatief gebied blijken een gouden combinatie.

De tweeling heeft hun artistieke passie niet van een vreemde, hun oma verzamelde jaren werken van bekende meesters. Van kleins af aan heeft ze de tweeling kennis laten maken met kunst.

Deze passie zorgde er onder andere voor dat Caroline is begonnen met schilderen. En met succes! Bij veel van de nieuwe exposities zijn haar nieuwste creaties te bewonderen.

In de Galerie wordt u verwelkomd door galeriemanager Jolien Verhaegen en de galerie assistenten. Samen, de dames van de GrachtenGalerie. 

De succesvolle opening op 14 mei 2011 van de GrachtenGalerie is een feit. Wij blijven verder groeien
en de komende jaren begroeten wij meer bijzondere kunstenaars. Tevens streven wij naar nieuwe mogelijkheden en optimalisatie van de galerie. Dit mooie (kunst)leven en wij, staan niet stil. Nieuwsbrief

Borrelen met collega’s of een zakelijk kunstdiner in inspirerende omgeving temidden van kunstwerken? Of bent u geïnspireerd door de exposanten en wilt u zelf aan de slag? Bij het GrachtenAtelier kunt u een van onze schilderworkshops boeken!