Algemene voorwaarden

De website van GrachtenGalerie is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld en wordt regelmatig geactualiseerd. De dames vinden het belangrijk u vandaag, morgen en in de toekomst de best mogelijke ervaring te bieden. GrachtenGalerie kan echter niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade als gevolg van onjuistheden en/of onvolledigheden die op deze website kunnen voorkomen. GrachtenGalerie kan evenmin aansprakelijk worden gesteld voor schade aan de computer, hard- en software, virussen en andere ongemakken en/of verlies aan tijd, door het gebruik van deze website. 

De gehele inhoud van deze site, inclusief alle grafische en of fotografische afbeeldingen, valt onder het copyright van ‘GrachtenGalerie’, tenzij anders vermeld. Niets wat voorkomt op deze website mag worden vermenigvuldigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie, microfilm, digitaal en op enige andere wijze, zonder voorafgaande schriftelijk toestemming van GrachtenGalerieGrachtenGalerie houdt de website naar haar beste inspanning up-to-date. Het kan echter voorkomen dat een kunstwerk toch al is verkocht. Bijvoorbeeld tussentijds in de galerie zelf. Prijswijzigingen voorbehouden. GrachtenGalerie aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor prijzen welke foutief zijn weergegeven. 

Prijzen zijn in euro, inclusief BTW , tenzij anders vermeld. Prijswijzigingen voorbehouden. GrachtenGalerie aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor prijzen welke onjuist zijn weergegeven. Kunstwerken die volgens deze site nog in stock zijn, kunnen intussen zijn verkocht. Wanneer u een aankoop doet (in onze webshop) gaat u akkoord met de volgende voorwaarden.

1. Wij verzenden wereldwijd. Het kunstwerk zal volledig verzekerd verstuurd worden met een maximum bedrag tot €10.000,-. Voor hogere bedragen kunnen wij dit aanvullend voor u verzekeren.

2. Alle bedragen zijn vermeld in € (euro’s). Wanneer u met een bank- of creditcard betaald die gekoppeld is aan een andere valuta, zal het te betalen bedrag afhankelijk zijn van de conversie koers van uw bank en de mogelijk extra kosten die zij daarvoor in rekening brengen. De GrachtenGalerie kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor fluctuaties in wisselkoersen en/of internationale transactiekosten. Retourzendingen (onder voorwaarden) worden tevens verwerkt in de oorspronkelijke valuta (euro).

3. Wij accepteren tevens betaling via bankoverschrijving. Wanneer u hiervan gebruik wilt maken, neemt u dan contact met ons op. U ontvangt van ons dan een factuur met daarop onze bankgegevens. Uw bestelling is bevestigd vanaf het moment dat wij uw betaling hebben ontvangen.

4. Na het plaatsen van uw bestelling zullen wij contact met u opnemen over de verwachte bezorgdatum. Wij zullen contact met u opnemen om de meest gunstige leveringsmogelijkheden te bespreken. Door de huidige crisis kunnen wij helaas niet garanderen dat wij aan onze standaard levertijden kunnen voldoen. De GrachtenGalerie kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor vertragingen in de levering wanneer de oorzaak hiervan bij de bezorgdienst ligt. Wij zullen de bestelling zo snel mogelijk versturen en u informeren over de levering. Wanneer u de bestelling voor een bepaalde datum geleverd wilt hebben, neemt u dan contact met ons op via info@grachtengalerie.nl om de mogelijkheden te bespreken. Bestellingen worden niet verzonden of bezorgd tijdens weekenden of feestdagen.

5. De GrachtenGalerie streeft ernaar het aanbod op de website up-to-date te houden. Het kan echter voorkomen dat een werk uitverkocht is geraakt ten tijde van uw bestelling. Mocht dit het geval zijn dan zullen wij hierover contact met u opnemen om de annulering van uw bestelling door te geven. Uiteraard denken wij met u mee voor een mogelijk passend alternatief.

6. Alle verkopen zijn definitief. Wij accepten geen retourzendingen, behalve als het kunstwerk beschadigd of incompleet geleverd wordt. Of wanneer u per abuis niet het correcte kunstwerk heeft ontvangen. Mocht dit het geval zijn, neemt u dan contact met ons op via info@grachtengalerie.nl. Wij ontvangen graag de bevestiging van uw bestelling en foto’s van het kunstwerk waarop de schade te zien is. Wanneer wij uw bestelling als beschadigd zien, zullen wij met u overleggen om tot een passende oplossing te komen.

7. Aankopen die gedaan zijn op kunstbeurzen zijn definitief. De kunstwerken die op een beurs verkocht worden, zijn in perfecte staat. Daarom accepteren wij geen retourzendingen en kan het kunstwerk niet worden geruild.

8. Voor in opdracht gemaakte kunstwerken vragen wij een aanbetaling van 50% van het totaalbedrag. Het restantbedrag plus eventuele verzendkosten zullen in rekening worden gebracht wanneer de kunstenaar het kunstwerk heeft voltooid. Wij zullen regelmatig met u en de kunstenaar overleggen of het kunstwerk naar wens is. Voor een snelle voltooiing van uw kunstwerk is een tijdige reactie vanuit uw kant belangrijk. Wanneer wij deze niet tijdig ontvangen, kan dit zorgen voor vertraging van de voltooiing van uw kunstwerk. Alle verkopen van in opdracht gemaakte kunstwerken zijn definitief en kunnen niet worden geruild of retour worden gezonden.

9. De GrachtenGalerie is niet verantwoordelijk voor de betaling van invoerrechten en lokale belastingen en eventuele extra kosten die uit de verzending voortvloeien. Wij adviseren u graag en verzenden met regelmaat succesvol kunstwerken naar onze klanten wereldwijd.

10. De kleuren van een kunstwerk kunnen door beperkingen van de browser, software of monitor licht afwijken van de kleuren op de website.

11. Alle vertrouwelijke informatie, waaronder betaalgegevens, worden op een veilige manier verwerkt. Klantgegevens worden alleen gebruikt voor communicatie en voor onze interne nieuwbrief. Uw gegevens worden niet doorgegeven aan derden.

12. U gaat ermee akkoord om ons vrij te waren van claims, verliezen, aansprakelijkheden, schades en uitgaven (inclusief kosten met betrekking tot rechtsuitspraken) die voortkomen uit het gebruik van deze website. Mocht u andere vragen hebben stuurt u ons dan een email via info@grachtengalerie.nl.