Kunstenaars

In het overzicht hieronder vindt u alle kunstenaars die in de GrachtenGalerie exposeren. De lopende expositie is natuurlijk in levende lijve te bekijken in de galerie. Op dit moment is de lopende expositie ‘Home is where the art is’.

Bent u onder de indruk van een kunstwerk die buiten de lopende expositie valt en wilt u deze graag komen bewonderen in de galerie, neem dan contact met ons op. Het is geen enkel probleem om deze naar de galerie te halen.

Kunstenaars

In het overzicht hieronder vindt u alle kunstenaars die in de GrachtenGalerie exposeren. De lopende expositie is natuurlijk in levende lijve te bekijken in de galerie

Bent u onder de indruk van de werken die buiten de lopende expositie valt en wilt u deze graag komen bewonderen in de galerie, naam dan contact met ons op. Het is geen enkel probleem om deze naar de galerie te halen.

Uitgelicht

Iedere kunstenaar verdient het om nog meer in de spotlight te staan. Daarom lichten wij op verschillende momenten willekeurig een Top 3 van kunstenaars uit onze stal uit.

De artiesten van GrachtenGalerie