Barbara van Marle (geboren in Zaandam, 1970) ontdekte haar passie voor tekenen al op jonge leeftijd. Hoewel ze aanvankelijk begon aan een lerarenopleiding voor tekenen en schilderen, koos ze later voor een carrière in de interieurbranche.

Na de verkoop van haar interieurzaken en een sabbatical, besloot ze terug te keren naar haar oorspronkelijke liefde: tekenen en schilderen. Barbara volgde alsnog de kunstacademie, waar ze vijf jaar doorbracht aan de Wackers Academie en haar werk zich ontwikkelde onder begeleiding van Sam Drukker.

Barbara’s kunstwerken draaien om het vastleggen van herinneringen. Elk afgebeeld moment draagt de lagen van geschiedenis met zich mee. Ze voelt een sterke fascinatie voor het doorgeven van ervaringen en emoties tussen generaties en laat zich inspireren door familiefoto’s. Hiermee wil ze een universele herinnering uit de kindertijd vastleggen, waarin een hele geschiedenis verborgen ligt.

Haar kunstwerken stralen kalmte, sereniteit en rust uit. Als kijker ervaar je niet alleen schoonheid, maar ook een sfeer die ruimte laat voor je eigen emoties, gedachten en herinneringen.

Barbara van Marle’s werk is een prachtige uiting van haar innerlijke wereld en een boeiende reis door tijd en emoties, waarbij ze zowel haar eigen ervaringen als die van vorige generaties verweeft in haar kunstwerken.

Barbara van Marle

Free your mind

 125,00

Barbara van Marle

Into the world

 125,00

Barbara van Marle

Take my hand (klein)

 175,00

Barbara van Marle

Sunday morning

 175,00

Barbara van Marle

Hello

 150,00

Barbara van Marle

Take my Hand

 2.495,00
Hallo, heb je een vraag?